De ce rafting pe raul Buzau? Foarte simplu :  in primul rand pentru ca este probabil cel mai bun rau de rafting din Romania si in al doilea rand pentru ca este raul nostru de casa.  Il cunoastem pe de rost: stim toate locurile periculoase si mai ales cele mai spectaculoare. Rezultatul: ture numai bune de tinut minte.

Traseul folosit in principal are o lungime de aproximativ 10 km si este in aval de localitatea Nehoiu. Debitul fiind controlat de Hidrocentrala Siriu avem in majoritatea covarsitoare a cazurilor garantia unui debit corect pentru ture. Gradul de dificultate al traseului pe debite normale este WW II – WW III inclusiv cu pasaje spectaculoase de grad WWW IV.

Ca si echipamente, folosim ce este mai bun in domeniu: barci de 8 sau 10 persoane de la Spreu Boote Germania, casti de protectie, veste de salvare, neoprene integrale si papuci de neopren.  Costumul de baie si prosopul vi le aduceti voi:)

Caracteristici generale: albie largă, viteza curentului medie, obstacole liniare şi puţin periculoase chiar la debite mari, spectaculos fără sperieturi. Neoprene recomandate şi vara. Un râu perfect pentru combinaţie de rafting/kayaking. Poate fi completat cu coborâri pe Bâsca, drumeţie, etnoturism, MTB, canyoning, 4×4, enduro (toate de calitate 9-10/10).

In principiu avem programate ture in fiecare zi de sambata (valabil pentru cererile venite de la turisti individuali). Pentru grupurile organizate turele se pot face in orice zi (binenteles in limita disponibilitatilor)

Pentru mai multe detalii, intrebari si rezervari ne puteti contacta:

Persoana de contact : Alex Pop
Tel: 0745.74.75.75
Email : alex@smarttours.ro

Si cateva poze, asa …..de gust:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA rafting_buzau_iul10 274 rafting_buzau_iul10 272 rafting_buzau_iul10 269 rafting_buzau_iul10 267 rafting_buzau_iul10 275 rafting_buzau_iul10 062 rafting_buzau_iul10 222 rafting_buzau_iul10 250 rafting_buzau_iul10 255 rafting_buzau_iul10 268